Събота, 27 Юли 2024

Пролет иде: движете се, внесете промяна в живота си

Печат Е-мейл
14 Март 2012

 Скоро пролетта ще дойде и мрачното време ще си отиде. Снегът ще се стопи и природата ще се раззелени. Точно това е времето, когато и вие трябва да внесете промяна в живота си - може и да не е голяма, именно малките размествания в рутината допринасят за подобряване на здравето.

Днес няма да ви караме да ядете по-малко или да внимавате с чашките, а ще ви предложим да спортувате повече.

Да си признаем - зимата не предразполага към физически натоварвания - на едни им е студено, други просто ги мързи, а трети не могат и да си представят да изоставят диванчето и одеялото, за да отидат във фитнеса.

Предизвиквам ви този месец да спортувате поне по 30 минути, три път седмично. Ако вече спазвате този режим, то увеличете тренировките на 5 или повишете интензивността им.

Всички знаят за ползата от движението, но повечето се оправдават с пълния си график и липсата на време. Истинският проблем е в свикването с ритъма - трябва да си наложите да спортувате, за да се превърне в рутина.

За да изберете подходящ за вас спортен режим, ви препоръчваме да се консултирате с инструктор, който ще определи какво е правилно за вас според физическото ви състояние.

Прочита: 4213

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.