Събота, 27 Юли 2024

Ники Дойнов готов за брак

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

Ники ДойновЕдин от най-заклетите ергени в редиците на Нова - Ники Дойнов, е решил, че вече е крайно време да се разпише с любимата си в Гражданското. През последната година новинарят е загърбил купонджийския си начин на живот и не се вясва на купони, както често правеше преди.

В редки моменти на откровение той споделя пред колегите си, че е готов на подобна важна стъпка с приятелката си и няма против да увеличи бройката в семейството си.

Че Ники Дойнов има сериозни намерения за промяна в интимния живот, личи и от това, че от няколко седмици пърпори из улиците на София с нова кола. Водещият е сменил спортното си возило с ново, тип „комби". Както е известно, това са т.нар. семейни автомобили, които са широки, имат голям багажник и са идеални за двойка с повече от едно дете.

Засега обаче звездата от централната емисия „Календар" все още се вози сам на новата си придобивка. Той я използва като транспорт до сградата на Нова и макар че колата има не много тузарски вид, пред колегите си споделя, че е доволен от възможностите й. Клюкарите в частната медия обаче издават, че досега Ники не е водил нито веднъж гаджето си в телевизията и го крие дори от най-близките си приятели в нюзрума.

Впечатление прави и любопитната подробност, че в последно време водещият е станал изключително спестовен. За разлика отпреди, когато пръскал заплатата си още през първата седмица, сега всеки харч на Дойнов бил обмислен и той се стараел да живее възможно най-скромно. По тази причина, тази есен решил, че няма нужда да си купува ново яке и се подвизава с миналогодишната си черна пухенка. „Сигурно пести за сватба", не спират да одумват новинаря клюкарите в Нова.

източник: Уикенд

Прочита: 4382

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.