Четвъртък, 28 Септември 2023

Диетолози съветват: Мъжете на мръвка, жените на гарнитура

Печат Е-мейл
29 Декември 2011

 Организмът на мъжа е различен от женския. И реагира различно на различните храни. Затова ако работата вече не се дели на мъжка и женска, то диетолозите правят разграничение в храните, най-добри за мъже и за жени. Заедно с партньора си може да хапвате ядки, бобови култури, морски дарове, яйца и мляко, зехтин и ябълки. Оттук нататък всеки да си знае менюто.

Той да набляга на домати, червени чушки, черно грозде, месо, кайсии и стафиди. А вие на риба, овесени ядки, зеле, авокадо и черни боровинки.

Прочита: 2837

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.