Понеделник, 27 Май 2024

Лейди Гага помага в кухнята на семейния ресторант

Печат Е-мейл
21 Февруари 2012

Лейди ГагаПевицата Лейди Гага помогна на родителите си да открият собствен ресторант. Гага, чието истинско име е Стефани Германота, участва в съставянето на менюто на новия ресторант на баща си Джо. Той откри ресторанта Joanna Trattoria в Ню Йорк. Сестрата на певицата също се е включила в семейния бизнес. Тя е създала декора за украсата на стените. Менюто на ресторанта включва 10-слойна лазаня, понички "Нутела", тефтелите на баба Роза и други вкусни блюда.

Управител на ресторанта ще бъде Джо Германота и известният главен готвач Арт Смит. Лейди Гага има искреното желание да помогне в кухнята, но засега ще стои надалеч, за да не разстрои баща си, пише БГНЕС. Той се бои, че тя може да се пореже.

Родителите на Гага предупредиха всички нейни почитатели, че не трябва да очакват в ресторанта лични вещи на тяхната прочута дъщеря. "Ако хората очакват да видят награди Грами или нейни фотографии, ще бъдат разочаровани", добави Джо.

Прочита: 2325

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.