Събота, 22 Юни 2024

Лейди Гага тресе шкембе на плажа

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

Лейди ГагаЛейди Гага, която бе с гипсиран крак до средата на май, се появи на плаж в Мексико, а компания й правеха няколко нейни близки приятели. Ексцентричната изпълнителка бе решила да събере малко тен, преди отново да се затвори в залата и да репетира хореографията на новите си парчета.

Напоследък певицата доста се е ошишкала. Това си личи добре на кадрите, на които тя е облечена само в оскъден бански.

След като в края на март легна под ножа, за да оперира бедрена кост, Гага се обездвижи, а от това апетитът й рязко скочи. Така тя развали формите си и закръгли коремче и сочни бедра. И все пак дори и сега изпълнителката изглежда доста добре в сравнение с преди година, когато удари 75 кила по време на турнето си.

източник: Уикенд

Прочита: 3332

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.