Сряда, 23 Октомври 2024

Гаджето на Лейди Гага – измамник

Печат Е-мейл
08 Март 2015

Лейди Гага и КиниЛейди Гага се е посветила на благотворителност и щедрост. С наближаването на сватбата й с актьора Тейлър Кини ексцентричната певица реши да обърне общественото внимание към хората с ментални проблеми. Този път скандалната изпълнителка се хвърли в леденостудените води на езерото Мичиган, като част от благотворителна акция за набиране на средства за организацията „Спешъл Олимпикс".

Годеникът на Гага - актьорът Тейлър Кини, я занесе до почти замръзналата вода на езерото, преди двамата да се хвърлят в нея. По данни на метеорологичната служба температурата на въздуха по време на къпането е била минус 7 градуса по Целзий, а тази на водата - малко над нулата.

В кампанията за набиране на средства взеха участие повече от 4500 души. Организаторите съобщиха, че са успели да съберат над 1 милион долара с благотворителното къпане. Малко след ледената баня Лейди Гага публикува снимки на своя профил в интернет, с което се опита да привлече още последователи на акцията.

Междувременно имиджът на любимия на певицата бе застрашен, след като негово бивше гадже реши да разкрие аферата им. Бившата приятелка на Тейлър Кини - Британи Сакет, разказа в интервю, че актьорът е започнал да спи с поп звездата, докато двамата все още са живеели заедно.

„С Тейлър имахме близо 2-годишна връзка, обичахме се и той ме беше запознал със семейството си в Пенсилвания. След като се снима в музикалното видео на Лейди Гага обаче, нещо в него се промени", сподели наранената бивша.

Блондинката разказва още, че Тейлър я е мамел известно време с певицата и в крайна сметка тя ги е хванала на местопрестъплението.

Британи описва хубавеца като мъж със слаба воля, който обича да лъже и е склонен към предателство. Когато среща Гага, Тейлър работи като модел и се опитва да пробие в актьорската професия. Малко след като става нейно гадже, той става популярен и получава първата си по-сериозна роля, а именно в сериала „Дневниците на вампира". В момента пък е звезда в сериала „Пожарникарите от Чикаго".

„Той е истински интересчия. Сигурна съм, че използва Лейди Гага за трамплин в кариерата си. Не им давам повече от 18 месеца", описва годеника на скандалната певица наранената му бивша половинка.

източник: Уикенд

Прочита: 5394

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.