Събота, 27 Юли 2024

Лейди Гага изнасилена от продуцент

Печат Е-мейл
19 Декември 2015

Лейди ГагаЛейди Гага пази черни спомени от миналото си. Когато е тийнейджърка, звездата е изнасилена от музикален продуцент, който уж ще я превърне в знаменитост. След този инцидент Гага изживява най-ужасните години в живота си и се подлага на убийствен коктейл от наркотици и алкохол, за да забрави унижението.

Гага изненадващо се изповяда за случая преди година. Тогава в тв шоу тя разкри как мъж с 20 години по-възрастен от нея й е посегнал. Днес той бил уважаван продуцент. Певицата отказа да разкрие самоличността му, тъй като вече е минало достатъчно много време, за да може да докаже своята история пред властите. Разгласяването на имету му само ще доведе до дело за клевета, в което Лейди Гага не иска да се замества. Тя обаче е предприела различна стратегия - вместо да се бори с насилника, да направи така, че все повече млади хора да не приемат някой да ги малтретира.

Част от тази кампания бе и филм за насилието в детските лагери, който певицата лично представи. "Не бях казвала за това никому в продължение на 7 години. Не знаех дори какво да мисля за това.. Не знаех как да го приема", сподели изпълнителката по време на премиерата. По думите й случаят изцяло я промени. Дълги години тя обвинявала себе си за случилото се. Опитвала се да се самонакаже за него с пиене и приемане на наркотици.

"Мислех, че аз съм виновна за станалото - заради това как бях облечена, заради това, че аз изобщо обичам да провокирам. Мислех, че самата аз предизвиквах подобна реакция. Мислех, че вината е моя", проплаква звездата.

Още преди години, когато Лейди Гага сподели за случая, за насилник бе набелязан продуцентът Лукаш Себастиян Готуълд, известен в шоу бизнеса с псевдонима Доктор Люк. В досието му вече има едно обвинение за сексуално посегателство, така че не е изненадващо да е малтретирал и други жени. През октомври 2014 г. певицата Кеш го обвини в сексуални посегателства и принуждаване към наркотици. Представители на Лейди Гага тогава отхвърлиха информацията, без обаче да уточнят кой е бил нейният насилник. Самата певица бе споделила, че не иска да привлича общественото внимание към него, но и също, че не иска творчеството й да бъде възприемано през призмата на старата травма.

За пръв път Лейди Гага започнала да вярва в мъжете чак след като се запознала с годеника си Тейлър Кини. Той я убедил, че не гледа на нея като на едно хубаво тяло, а на равнопоставена личност. Пред него Гага изплакала за изнасилването и той й помогнал да го пребори, без да се обръща към пиене и хапчета.

източник: Уикенд

Прочита: 3531

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.