Четвъртък, 23 Май 2024

Лейди Гага кръщава бебето на Елтън Джон

Печат Е-мейл
06 Май 2013

Лейди ГагаЛейди Гага явно е влязла доста надълбоко под кожата Елтън Джон. Как иначе да си обясним факта, че британецът я помоли да стане кръстница на първия му син Закари преди две години, а сега смята да я кани за орисница и на 3-месечния Илайджа.

„Гага е страхотен пример за подражание. А като кръстница на Закари е невероятна. Всички сме луди в този бизнес, но преди всичко сме човешки същества", сподели наскоро Елтън. Житейският му партньор Дейвид Фърниш също не пости комплименти за ексцентричната лейди и е убеден, че тя ще научи синовете му на много неща.

източник: Уикенд

Прочита: 2516

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.