Сряда, 08 Май 2024

Марадона любител на изисканите часовници, носи по един на всяка ръка

Печат Е-мейл
26 Юни 2010

Диего МарадонаАко искаме да бъдем актуални, като се има предвид световното по футбол, то кой би бил по-подходящ от самия Диего Марадона и неговата страст към часовниците, която да представим? Дон Диего е любител на изисканите часовници и дори носи по един на всяка ръка!

Двете модерни устройства могат да бъдат забелязани на китките на топ футболиста особено когато е на път. И то не е защото той не може да реши кой от двата да избере. Просто всеки един от тях показва времето в две различни часови зони. И въпреки че има доста модерни часовници, които са all in one - показват времето в няколко часови зони, явно Марадона ги предпочита точно така!

Допреди няколко години Диего Марадона носеше Rolex, но сега се е спрял на марката Hublot. И то не на обикновените часовници от марката, а от лимитирана серия, при това направена в негова чест. Разликата между двата часовника е в хронографа. Единият отмерва интервал от 45 минути - точно колкото трае едно полувреме на футболен мач.

Часовниците са решени в синьо и черно, като носят и късметлийския номер на Марадона.

Прочита: 2693

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.