Вторник, 23 Юли 2024

Борис дали изгонен от жена си

Печат Е-мейл
19 Март 2016

Борис Дали с жена сиЛюбовната идилия в живота на Борис Дали и съпругата му Лили секна. Малко след Нова година двойката дори се е разделила, като на този етап раздялата е планувана като временна и отрезвяваша, научи "Уикенд".

От цели 14 години Борис Дали и Лили са двойка, като за цялото това време, досега двамата никога не са се разделяли. През годините е излизала противоречива информация за редица изневери на хитовия певец с негови фенки, но въпреки това съпругата му е съумявала да запази целостта на съюза им. Приятели на популярната двойка обаче коментират, че именно във време на привидно спокойствие Борис и Лили са успели да развалят отношенията си.

През последната година работата на фолкаджията намаляла драстично и той имал все повече време да прекарва със семейството си, което очевидно се е отразило зле на брака му.

От средата на януари Борис спрял да се прибира в дома си в Бобовдол след участия, при все че винаги преди това пътувал по нощите, само и само да осъмне в леглото до жена си. В момента Дали задължително си резервира хотел в града, в който пее, и отсяда в него заедно с озвучителя си от "Пайнер". Когато пък се прибира в родния Бобовдол, Борис отсяда в самостоятелния си апартамент в града, оставяйки жена и дете сами вкъщи.

За влошените отношения на певеца с жена му стана ясно и на тазгодишния Свети Валентин, когато Борис Дали се появи в дискотеката на Константин не с любимата жена, а с братовчедка си Соня. Според негови близки за разлъката му с Лили наистина нямало виновен трети.

"Лили никога не се е сърдила, когато е разбирала за негови мимолетни похождения. Дори не е ревнувала. Странна е сегашната й реакция", коментират техни близки.

източник: Уикенд

Прочита: 15361

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.