Събота, 27 Юли 2024

ТВ водеща обвини Борис Дали в секстормоз

Печат Е-мейл
07 Февруари 2012

Борис Дали и Ивана ВангеловаМакедонската тв водеща Ивана Вангелова обвини Борис Дали, че й е оказал секстормоз по време на интервю, което взела от него.

Красавицата, която е и известна манекенка, води свое токшоу, за което наскоро взе интервю от българския фолкпевец. Пред македонската преса Вангелова разкри, че по време на разговора Борис Дали не спрял да я сваля, да й пуска тънки и недотам тънки намеци. „Ивана, много си секси. Ти си най-сексапилната и вълшебна водеща, на която съм гостувал", твърди блондинката.

По думите й интервюто преминало долу-горе по следния начин: въпрос на водещата, комплимент на Борето, въпрос на водещата, нов комплимент от негова страна. "Предложи ми да замина с него в София. Аз, разбира се, се държах като абсолютен професионалист и му отказах. Вместо да отговаря на въпросите ми, Борис през цялото време ме засипваше с обяснения.

Беше ми неприятно, но се държах като професионалист и издържах до края на интервюто", коментира блондинката пред македонската преса. Захласнатият от красотата на Вангелова Дали продължил със свалката и след предаването, твърди още тя.

Потърсен за коментар, изпълнителят на "Пиян" отсече: „Глупости! Направих й един-единствен комплимент в началото на интервюто, като й казах, че е красавица. По-нататък пишман водещата не знаеше какви въпроси да задава. Тази жена явно е пълна с комплекси и сега трупа имидж на мой гръб".

източник: Шоу

Прочита: 4272

Коментари (1)

...
smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gif
gar4ina , 14 февруари 2012 12:07

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.