Събота, 22 Юни 2024

Робърт Патинсън: “Чувствам се гол, като говоря на английски”

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

Робърт ПатинсънРобърт Патинсън, познат ни най-вече от сагата "Здрач", разкри, че се "чувства гол", когато използва английския си акцент, пише американски таблоид.

26-годишният секссимвол даде интервю, в което призна, че променя акцента си, като стои пред камерата. "Чувствам се гол, като говоря с британски акцент. Сякаш не стоя наистина пред камерата", заяви пред таблоид звездата.

Роб освен това настоя, че няма никакъв интерес да се снима в британски продукции, тъй като не са на необходимото ниво. "Английските неща не са никак добри", подчерта Патинсън.

Прочита: 3146

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.