Сряда, 24 Юли 2024

Вампирът от „Здрач“ кръшна с блондинка

Печат Е-мейл
21 Октомври 2012

Робърт ПатинсънКристен Стюарт от „Здрач" получи възмездие, задето изневери на Робърт Патинсън с режисьор. Нейният екранен и житейски партньор не й остана длъжен и също й кръшна тези дни. Патинсън бе забелязан да прегръща непозната блондинка в заведение. Свидетели дори заснеха изневярата му.

„Смееха се, а Роб дори беше сложил ръката си около кръста на дамата. Определено флиртуваха", разказват потресените очевидци.

Наскоро стана ясно, че Патинсън е простил забежката на Кристен Стюарт и й е позволил да се върне в общото им жилище. Двамата дори възнамеряват да се появят ръка за ръка на премиерата на последната част от „Здрач".

източник: Уикенд

Прочита: 2449

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.