Събота, 27 Юли 2024

Емилия в 3-тия месец

Печат Е-мейл
18 Май 2012

ЕмилияПевицата пак бременна от Коко, бебето ще е момиченце

Емилия си взима дълга почивка, за да дари с трето дете любимия си - бизнесмена със скандална репутация Коко Динев. Певицата намекна в свое интервю, че иска второ дете, но всъщност в момента го чака. Според източник на „Уикенд" блондинката в момента е в 3-тия месец. Видеозонът показвал момиченце.

Докато още не й личи, фолкпевицата бързала да заснеме новите си клипове и да издаде албум в началото на юни. Така щяла да има възможност да се отдаде на бременността си, а след като роди - да се посвети на грижите за второто си дете. Емилия планирала да си вземе дълга почивка както от записването на нови песни и клипове, така и от участия. Изпълнителката на хита „Смелите си имат всичко" не се страхувала от реакцията на феновете си, била сигурна, че ще проявяват разбиране и ще я подкрепят. Емилия е уверена, че верните й почитатели няма да я забравят и ще дочакат завръщането й на сцената.

„Тази жена е луда! Коко я направи за смях пред цялата държава -изневери й публично с Преслава, после с Вики от „Мастило", а сега тя ще му ражда второ дете. Панаирите на Коко никога няма да спрат. Сама си е виновна за всичко, което й се случва", ядосват се на глупостта на блондинката нейни колежки.

източник: Уикенд

източник: Уикенд
Прочита: 4781

Коментари (1)

...
Коко,ще има 4-то дете, а не 3-то.Нелина,Анелия,Емилия......
ФИФ , 06 юни 2012 19:19

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.