Сряда, 24 Юли 2024

Бебето на Кейт и Уилям ги подлуди

Печат Е-мейл
22 Август 2013

Кейт и Уилям с бебето сиНай-известното бебе на планетата - британският престолонаследник Джордж, страда от пълна липса на кралски маниери. Малчуганът е на път да подлуди семейството си с мощния си рев. Проблемът е толкова голям, че за него призна и принц Уилям при изписването от родилното.

Тези дни бъдещият крал направи още едно изявление в същия дух. Той заяви, че родителските му ангажименти никак не са лесни. Най-трудно от всичко се понасял шумът, който вдигал гръмогласният бебок.

„Досега си мислех, че работата ми ме изтощава физически и психически, но това е нищо в сравнение с грижите по едно 3-седмично дете", сподели уж на шега Уилям пред медиите. В момента той е оставил сами Кейт и малкия Джордж в крайградския замък Бъкбъри, за да може да си почине и да свърши някои неотложни дела.

източник: Уикенд

Прочита: 3856

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.