Сряда, 24 Юли 2024

Папараци щракнаха Чарлийз Терон с осиновеното й бебе Джаксън

Печат Е-мейл
11 Май 2012

Чарлийз Терон с осиновеното й бебе ДжаксънСамотната майка Чарлийз Терон за първи път беше заснета с бебето си Джаксън, което осинови през март. 36-годишната носителката на "Оскар" се появи в ръце с малкото афро-американче на летището в Лос Анджелис. Папараците от X17 така и не разбрали накъде пътува актрисата, защото не били допуснати до ВИП зоната, в която се шмугнала тя с бебето.

Ударът обаче е голям, защото в сайта публикуваха първите снимки на малкия Джаксън.

Чарлийз Терон, която миналия януари се раздели с приятеля си Стюарт Таунсенд, през март изненадващо съобщи, че вече е станала майка на момченце от дом в САЩ.

"Той е страхотно дете и се чувства добре", каза тогава тя. В грижите за Джаксън помага майка й.

Прочита: 3200

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.