Петък, 22 Септември 2023

И бебетата си разменяли майтапи

Печат Е-мейл
28 Февруари 2012

 Въпреки че не могат да говорят, бебетата също се шегуват помежду си. Учени от Австралия установили, че децата на година и половина могат да комуникират с различни жестове и звуци.

Бебета между 6 и 18 месеца дори си разменят майтапи, както с очи, така и с мимики и знаци.

Поради това специалистите препоръчват бебетата да се срещат често със свои връстници. Това играе голяма роля за развитието и комуникацията с околните.

Учените установили, че средата, в която децата живеят, определя това дали плачат или са спокойни. Бебета също така се държали по различен начин с деца на тяхната възраст, отколкото с родители си.

Прочита: 3177

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.