Неделя, 28 Май 2023

Разкодиране на мъжките жестове

Печат Е-мейл
22 Ноември 2011

 Там, където думите не стигат, то жестовете са тези, които няма как да прикрият вътрешните мисли, чувства и намерения.

 

 

Колкото до мъжете, те сякаш са направени от камък и дори когато са най-емоционални, могат на пръв поглед да ви заблудят, че държат всичко под контрол. Но и те, както жените, имат своите малки жестове, които ги издават.

 

Свити пръстите на краката или наклонът на обувките една към друга

Позата на ходилата издава притеснението на мъжа дали обектът на неговото желание проявява интерес към него. Обикновено този сигнал е придружен от чести ръкомахания, необичайна интонация, поклащане на тялото и други подобни жестове, които имат за цел да прикрият несигурността му.

Лекият наклон на главата

Когато погледите ви се пресекат неволно, мъжът отмята глава леко встрани. Тази реакция говори за личност, която не е уверена в себе си, има интерес към определена жена, но чака тя да направи първата крачка.

Позата на раменете

Леко присвитите рамене говорят красноречиво, и то в много добра насока. Тази поза не само че разкрива привличането му, но и нещо повече - издава факта, че жената, в която гледа, е влязла под кожата му и завзела сърцето му.

Устните

Леко присвитите устни или захапани леко в краищата си е чист признак за лъжа или полулъжа. Този жест показва, че въпреки че се опитва да перифразира мислите си, чувства се леко виновен за това, че лъже половинката си.

Игра с косата

Показва леко разколебаване за момент за това колко красив и чаровен е мъжът на фона на женската красота. Спокойно, в момента, в който го убедите, че той е обектът на вашето желание, той ще забрави за косата си и ще се отдаде изцяло на любуване на вашата прелест.

Извъртане на погледа

Случвало ли ви се е, докато разговаряте с някой мъж, той инстинктивно да обръща поглед встрани и сте си помисляли, че го прави, за да загледа някое момиче или заради нещо любопитно - е, може и да е било така, но в повечето пъти това е вид на мълчалив протест, който показва, че определено в този момент няма никакво желание за разговори на каквато и да е тема.

Поза на тялото

Ако гръдният кош на партньора ви е обърнат към вас, когато той разговаря с някого, то това показва, че сте най-значимото за него нещо от всичко заобикалящо го в конкретния момент.

И ето как успяхме да разкрием част от тайната азбука на мъжете и да разкодираме техните несъзнателни жестове.По този начин може да вдъхнете самочувствие на партньора до себе си или да видите какво точно означавате за половинката си.

Прочита: 3313

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.