Събота, 27 Юли 2024

Ицо Ширев пребил Жоро Главата

Печат Е-мейл
05 Май 2011

Христо ШиревАрестуваният преди две седмици наркобандит Христо Ширев е нанесъл мутренски побой над друг известен млад мъж със спорна репутация - Жоро Главата.

Това разкриват източници от ьндърграунда, които изрично уточняват, че саморазправата на Ицо Боксьора с неговия връстник Георги не е била заради подялба на наркотеритории, а за трупане на имидж и респект в подземния свят.

В началото на годината бившият бодигард на Таки нахълтал с десетина мутри в централно столично заведение, в което пирувал наследникът на покойния сикаджия Стоил Славов. Още с влизането си Ицо Боксьора подпукал Жоро Главата, а останалите мутри подхванали двамата гардове на сикаджийския наследник.

„Христо Ширев преби Георги с мотив, че онзи е закачал негово момиче. Истината е, че такава случка няма - целта на Ицо бе всички в София да разберат, че е набил Жоро Главата", разказва пряк очевидец на гангстерското меле.

Синът на покойния Георги Славов не подава жалба в полицията, въпреки че е посинен от професионалния боксьор Ицо Ширев, без да го е предизвикал.

„Жоро Главата не искаше да става за резил, а освен това майка му го съветва да бяга далеч от нови мутренски скандали. След ареста му в Пловдив и няколко стари инцидента Георги винаги ще бъде нарочен за виновен при какъвто и да е конфликт", констатират приятелите на Главата.

26-годишният Христо Ширев опита да се наложи на наркопазара в София чрез брутални методи, но империята му просъществува твърде кратко. Самообявилият се за наследник на Таки и Ицо Исуса разбойник бе арестуван в Пловдив, зад решетките попаднаха и двайсетина негови биячи и дилъри. Христо Ширев ще бъде съден като организатор на престъпна група и рискува да получи 20 години затвор.

източник: Уикенд

Прочита: 17515

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.