Сряда, 23 Октомври 2024

Румина налетя на бой на колежка

Печат Е-мейл
29 Октомври 2011

РуминаЧутовен скандал се заформя в чалгата и плаши да повлече не една и две звезди. Колежки на младата певица Румина се надпреварвали в опита си да отмъкнат годеника й. Блондинката смело бранела заможното си гадже Мишо от набезите на златотърсачки, но последните събития я изнервили до крайност.

Преди дни изпълнителката едва се въздържала да не накаже с побой една от натрапниците, които закачали мъжа й. „Исках да отида и да й оскубя косата", беснеела Руми. Годеникът й Мишо едва я убедил да не дава воля на емоциите си. Увещавал я, че й е верен и никога не би я наранил.

За да го изпита, блондинката често го питала дали би се ориентирал към нейна колежка, ако се разделят. Мишо винаги отговарял отрицателно и я увещавал, че я обича не заради популярността й. Румина имала доверие на гаджето си, който се занимавал с отдаване на скъпарски коли под наем. Колежките й обаче явно никак не вярват в благоверността на баровеца и всячески се опитвали да го съблазнят.

„Преди време бяхме на рожден ден с много колеги и Мишо беше с мен. Пяхме, веселихме се. В един момент Мишо отиде до тоалетната и една колежка тръгнала след него. Изчакала го пред тоалетната и когато той излязъл, му подала банкнота от пет лева.

Той я питал за какво му дава тези пари, а тя: „За да ми се обадиш". Написала си телефонния номер на петолевката. Мишо й напомнил: „Не виждаш ли, че съм с Румина". Като видяла, че няма да й мине номерът, започнала да му обяснява: „Ама ти не знаеш каква е, обади ми се, ще ти разкажа за нея много неща", разказва Румина.

Тя допълнила, че Мишо й разказал за случая едва на следващия ден. Фолкпевицата толкова се разгневила, че сериозно обмислила варианта за саморазправа с натрапницата.

Годеникът й успял да я убеди да преглътне яростта си и да не влиза в скандали с колежки. Изпълнителката засега не иска да разгласява името й, за да запази достойнството й.

източник: Уикенд

Прочита: 3967

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.