Вторник, 18 Юни 2024

Димитър Цонев: Ники Илиев ме плаши с бой заради Саня

Печат Е-мейл
18 Октомври 2011

Саня и Ники ИлиевТелевизионният красавец Ники Илиев заплаши с побой мъж, който си позволил да се усъмни в актьорските качества на половинката му Саня Борисова.

Димитър Цонев, който поддържа собствен блог за култура, твърди, че е заплашван с побой от годеника на Саня, която миналата седмица дебютира на пловдивска театрална сцена в ролята на Йовковата Албена.

"Написах мнението си за спектакъла в сайта си http://gregg.mine.nu/blog/albena-990/ и получих заплаха в коментар от Николай Илиев, защото не съм харесал възлюбената му Саня". Нежният екранен красавец му заявил: „След като прочетох това, което си написал, ме обзе неустоимото желание да ти размажа физиономията с юмрука си, или по-скоро с петата си.

Мисля да го направя. А и вече знам как изглеждаш. До скоро". В един от коментарите си Цонев нарича Саня Борисова „пън на сцената", което вероятно е отключило яростта у Илиев, който наскоро подари на любимата си чисто нов фолксваген за 70 бона.

източник: Шоу

Прочита: 4065

Коментари (1)

...
А ако ме набие някой?Няма да пиша!
DD , 21 октомври 2011 17:10

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.