Събота, 22 Юни 2024

Яна Маринова си счупи главата

Печат Е-мейл
18 Март 2011

Яна МариноваЯна Маринова се потроши, оплака се самата тя. Звездата на „Стъклен дом" пострадала преди около 2 седмици. Сакатлъкът станал през нощта. Яна тогава била много болна и отишла до банята.

Там паднала и си счупила главата. Кръв се разплискала навсякъде по теракотените плочки. А болката била неописуема.

Кръвта шуртяла като фонтан, защото били засегнати 2 артерии. Подобни рани са изключително опасни. Те водят до бърза кръвозагуба и често причиняват смърт. Съобразителната Яна обаче притиснала силно засегнатото място с ръка и успяла да намали теча. После тръгнала към спалнята, за да събуди мъжа си Тишо.

Съпругът й се облякъл за секунди и я закарал в „Пирогов". Там веднага оказали помощ на пострадалата звезда. Зашили скъсаните й артерии и кожата на челото й. Сега сексапилната актриса е с 4 шева. 2 от тях не се виждат, защото са скрити от коса. Останалите обаче са ясно забележими. Те са точно над дясната вежда на красавицата. „Важното е, че ми се размина и вече съм добре", обобщи ситуацията Маринова.

Яна все още не знае дали ще й останат белези от сакатлъка. Ако това стане, не е изключено тя да се подложи на пластична операция. На първо време обаче ще се снима в „Стъклен дом" с повечко грим.

източник: Уикенд

Прочита: 3481

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.