Събота, 27 Юли 2024

В банята на милиардерите

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

Денис КозловскиБанята е място за релаксация за мнозина, включително и ако те са милионери и милирдери, и не е учудващо, че ултрабогатите хвалят екстравагантните си придобивки и за тази част от дома си. Вижте какво бихте видели, ако влезете в банята на някои от най-богатите хора на земята:

1. Златни завеси

Денис Козловски, бивш изпълнителен директор на Tyco, има правени по поръчка златни завеси в банята. Цената им е около 6000 долара.

2. Мозайка от скъпоценни камъни

Доналд Тръмп обича да се хвали, че в банята на апартамента му за 33 млн. долара в Ню Йорк има под, постлан с мозайка от лазурит.

3. Плюш и кожа

Донатела Версаче е избрала за банята си в миланското си жилище плюш и кожа, освен това е поставила там бронзова статуя на легналия Буда и цяла огледална стена.

4. Дизайнерски шкафове за баня

Домът на Сара Джесика Паркър в Хемптън е очевидно елегантен. Стените на банята са облицовани в ламперия, а аптечката и стъклените рафтове в банята са произведение на Archeology, луксозна марка за обзавеждане на бани.

5. Кристална вана

Дъщерята на Бърни Екълстоун - Тамара, плати 1 млн. паунда за кристална вана. Южноафрикански кристал бе полиран и издълбан специално за наследницата на милиардера.

6. Баня с гледка

В банята си дизайнерът Ралф Лорън може или да потъне в размисли, гледайки отвисоко Сентръл Парк, или самият той да гледа нависоко - инсталирал е телескоп в банята си. Самата тя също е забележителна с облицовката си от бял мрамор и лак.

Прочита: 2891

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.