Вторник, 18 Юни 2024

Водоустойчив телевизор допълва интериора в банята

Печат Е-мейл
22 Септември 2010

 Елегантният вид на вашата баня може да бъде допълнен от водоустойчив телевизор Seura Hydra. Компанията предлага на своите клиенти възможност да персонализират телевизора си според интериора в мокрото помещение: да си изберат цвят, който да подхожда на плочките, ваната, че дори и на кърпите в банята.

Иначе телевизорът може да бъде ползван край басейна или пък например в кухнята. За разлика от стандартните телевизори, предлаганият модел разполага с RS-232 порт, така че може да бъде свързан към и контролиран от всякаква домашна автоматична система - например AMX, Control4 и Crestron. Един брой водоустойчив телевизор струва 2999 долара, ако бъде избран в черно или бяло. При промяна на цвета броят поскъпва до 3999 долара.

Прочита: 2609

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.