Събота, 26 Октомври 2024

Тони Стораро: Разследваха ме за изнасилване на 14-годишна

Печат Е-мейл
12 Октомври 2011

Тони СторароФолклегендата Тони Стораро разкри шокиращи истории от кариерата си, свързани с мутри, купища пари и изкусителни фенки.

"През 2000 година съм стъпвал по сцена, чийто под не се виждаше от пачки! Покойният Георги Илиев беше поканил в една негова резиденция на парти най-добрите певци накуп. Имаше достатъчно пари за всички нас, когато босът на ВИС-2 все още беше жив", спомня си "добрите стари времена" Човека-глас.

Стораро коментира и слуховете, че е имал вземане-даване със свои колежки и фенки. "Случвало се е жена ми да си тръгва при майка си и баща си. Разсърдила се беше точно за подобна публикация, аз отидох да си я прибирам", разказа изпълнителят.

Изпълнителят на "Кой баща те е направил" споделя още как преди време фенка го преследвала в продължение на 1 година по заведенията, в които той пеел, звъняла му и нонстоп по телефоните. Докато бил на участие във Варна пък му се обадил един прокурор, защото имало жалба срещу него и трябвало да се яви в районното.

В крайна сметка се оказало се, че психично болна жена го е натопила пред властите, че е изнасилил 14-годишно момиче. "Не ние нападаме момичета, а те нас. Оказа се, че тази психично болна жена ме фиксирала, искала да ми навреди на кариерата", обяснява фолкпевецът.

източник: Шоу

Прочита: 4396

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.