Събота, 23 Септември 2023

Борис Дали вдига наздравици за брат си Велислав, не иска да става кмет на Бобов дол, ще му пречи на кариерата

Печат Е-мейл
10 Май 2011

Борис Дали с брат сиФолкидолът Борис Дали вдигна на макс адреналина на всички фенове в хитовия The Cotton Club на 4 май. Часове преди Гергьовден царят на най-веселите и най-лудите купони и любимец на всички студенти препълни звездния клуб със стотици почитателки, готови да паднат в обятията му.

Много от поздравите на Борис Дали бяха отправени към брат му Велислав, който същата вечер празнуваше рожден ден с приятели. За пореден път чаровникът превърна участието си в The Cotton Club в истински фолкмаратон, в който се включиха и най-верните му фенове от УНСС.

Певецът, който сподели наскоро, че ще се кандидатира за втори мандат като общински съветник в Бобов дол, поздрави гости и приятели с култовите парчета "Палатка", "Милионерче" и "Йо-Йо". Борето призна, че нощните участия не пречат на политическата му кариера, но още му е рано да се кандидатира за кмет на родния му град, защото това е сериозен ангажимент и не може да бъде съчетан със сегашната му кариера.

Прочита: 6224

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.