Петък, 23 Февруари 2024

Хари Потър обича да го пляскат

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

Даниел РадклифАктьорът Даниел Радклиф, който изигра емблематичната роля на магьосника Хари Потър, сам призна, че е фен на насилието. Даниел разкри, че обожава да го бият и дори окуражава хората да го правят.

„Нищо не може да се сравни с чувството да те ошамарят", без притеснение сподели Радклиф.

Любопитно е обаче дали изказването му важи само за неговите превъплъщения на екрана, или и за сексуалните му опити. Не е тайна, че звездата не крие, че си пада по бързите свалки и дори любенето на крак.

източник: Уикенд

Прочита: 2864

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.