Петък, 22 Септември 2023

Фен заклещи Захари Бахаров

Печат Е-мейл
27 Декември 2012

Захари БахаровНе му е лесно на Захари Бахаров. Откакто е звезда, актьорът вечно е под светлините на прожекторите и в центъра на медийното внимание, а дори и в свободното си време пак е налазен от фенове. Почитателите му не го оставят да си поеме въздух на спокойствие!

Миналата седмица Бахаров реши да се разходи из голям търговски център с половинката си Дияна Алексиева. Актьорът беше пременен с разтеглени дънки и блузон и явно се надяваше, че в този небрежен вид никой няма да го свърже с винаги изтупания му в маркови костюми герой Иво от „Под прикритие".

Да, ама не! Едва прекрачил прага на мола Захари веднага беше нападнат от напорист фен. Младежът изпадна в еуфория, че вижда идола си на живо и с цялото си нахалство помоли Дияна Алексиева да ги фотографира с телефона му.

Актьорът се държа учтиво с почитателя си и дори му разписа автограф. След това обаче направи кисела физиономия и подразнен от вниманието към персоната си, даде знак на жена си да си ходят, губейки желание за разходка и шопинг.

източник: Уикенд

Прочита: 3549

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.