Четвъртък, 18 Юли 2024

Бившата на Адриано нападна колата му с камъни

Печат Е-мейл
07 Март 2010
Жоана Машадо и АдрианоБившето гадже на Адриано - Жоана Машадо, нападна колата му, съобщават медиите в Бразилия. Скандалът се е разиграл в една от фавелите на Рио - Шатуба. Адриано /Императора/ отишъл с приятели да разпусне в местен бар след завръщането си от Англия, където нападателят игра преди дни в контрола на Селесао Бразилейра. По едно време футболистът и неговата компания дочули викове и крясъци, идващи от паркинга пред заведението, и когато Адриано излязъл, видял, че бившата му изгора - пищната джаз изпълнителка Жоана Машадо, хвърля камъни по луксозното му возило, като в резултат на това пострадала цялата броня на колата, а предното стъкло било натрошено.
Адриано и секси блондинката дори влезли във физическа разправа и направили голямо шоу пред бара. Имам някои лични проблеми, но те не включват Жоана, лаконичен е в коментара си звездата на Фламенго.
Прочита: 1976

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.