Петък, 01 Март 2024

Диана Найденова се смрази с министърка

Печат Е-мейл
30 Юли 2010

Маргарита Попова и Диана НайденоваХлевоустата телевизионна и радиоводеща Диана Найденова, която в последните месеци се изявява в предаването „Нека говорят... с Росен Петров" по Би Ти Ви, си навлече огромни проблеми с министърката на правосъдието Маргарита Попова.

Магистратката се появи в последното издание на уж публицистичната рубрика, но през цялото време хасковската „акула" се държа хулигански с нея и я засипа с провокативни въпроси.

От екипа потвърдиха, че след края на снимките иначе държащата се умерено пред камерата представителка на властта се развикала неудържимо на журналистката. Дори я заплашила, че интервюто няма да види бял свят. Въпреки това то било излъчено, макар и цензурирано, и стигнало до зрителите с благословията на премиера Бойко Борисов.

източник: Галерия

Прочита: 4502

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.