Сряда, 01 Февруари 2023

Скандал Плевнелиев – Маргарита Попова

Печат Е-мейл
13 Ноември 2011

Маргарита Попова и Росен ПлевнелиевПрезидент и вице едва се дишат, когато трябва да имат общи публични изяви, научи сензационно репортер. Новоизбраният държавен глава Росен Плевнелиев бил изключително недоволен от поведението на заместничката си Маргарита Попова, което на моменти определял като „доста странно" и „смущаващо".

Правосъдният ексминистър говорела на висок глас и въобще не се съобразявала с протокола, който вече й се налага да спазва. Понякога амбициозната дама изнасяла речи, по-дълги от тези на президента, което също не било в стила на „Дондуков" 2. На специални церемонии бъркала мястото, където трябвало да застане, и позирала с усмивка на актриса.

На всичкото отгоре се държала наставнически с Плевнелиев, което е наистина нахално. До този момент Росен я търпял от деликатност, но накрая вече му писнало и през седмицата двамата имали първия си минискандал, разкриват посветени.

Впрочем още от самото начало на предизборната кампания той настоявал да му изберат друго вице. Молбата му останала неуважена, макар че изтъкнал сериозни доводи. До ушите му стигнал грозният слух, че Маргарита е невротичка, която често изпуска емоциите си пред своите подчинени в министерството. Те от своя страна се чудели как да реагират на крясъците й, които били почти ежедневни, но нямало на кого да се оплачат.

Търпели я, просто за да запазят работните си места. След като станало ясно, че я избират за вицепрезидент на Плевнелиев, част от тях си спретнали купон в заведение в центъра на столицата.

Росен Плевнелиев се притеснявал, че нервите, които Попова хвърля върху главите на служителите си, ще се пренесат и върху него. Както вече и станало. Това била причината да избягват разговори помежду си, освен когато протоколът го налага.

източник: Уикенд

Прочита: 4719

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.