Неделя, 28 Май 2023

Бербатов твърдо за Росен Плевнелиев

Печат Е-мейл
08 Септември 2011

Димитър БербатовДимитър Бербатов ще подкрепи с две ръце кандидатурата на Росен Плевнелиев за президент на България. Когато ГЕРБ обяви своите кандидати за предстоящите избори, нападателят бе в София.

"Митко чу по радиото новината и много се зарадва. Неведнъж е казвал, че Плевнелиев е любимият му политик. Много му се възхищава заради факта, че е натрупал състояние по честен път и не е крал от държавата", коментираха близки до Бербатов.

Бербо се прибра в София за мача с Англия, но и за да реши два лични проблема. Единият е свързан със строителството на новата му къща в квартал „Драгалевци". Оказало се, че имало проблем с поставянето на плочките на втория етаж. Поради тази причина Димитър и Елена обикаляха магазините в неделя, за да търсят нов теракот.

Освен това Митко е имал среща на четири очи с брат си Асен. "Двамата бяха малко на нож. Наложи се да се видят и да сложат край на всичко. Нормално е понякога да се поскарат. Сега всичко е наред", издадоха роднини.

Те съобщиха, че малко преди затварянето на трансферния прозорец нападателят е отхвърлил поредната оферта. Този път тя дошла от катарски клуб. Местен шейх извадил 7 милиона долара годишна заплата за българина. Бербо обаче бил непреклонен и категорично отказал да напуска „Манчестър Юнайте".

източник: Шоу

Прочита: 2885

Коментари (1)

...
Пълни глупости! Какво нахалство! Той ако види как го използвате за предизборен ПР, може и да отнесете някое дело!
х , 20 октомври 2011 19:41

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.