Събота, 27 Юли 2024

Бербатов увековечен в историята на Манчестър Юнайтед

Печат Е-мейл
29 Ноември 2011

Димитър БербатовЕлегантен футболист, играл в най-силния отбор на Манчестър Юнайтед за всички времена - така авторите на най-новата клубна енциклопедия на червените дяволи определиха българския нападател на тима Димитър Бербатов.

Привлечен от Тотнъм за около 31 милиона британски лири, българинът е един от най-елегантните футболисти, с отличен поглед върху играта.

През ноември 2010 година той изравни рекорда за най-много реализирани голове в мач от Висшата лига на Англия. Бербатов се разписа пет пъти при победата на Юнайтед със 7:1 у дома срещу Блекбърн, а в края на сезона стана и голмайстор на Премиерлийг, пише в енциклопедията, която се състои от 345 страници.

Прочита: 4110

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.