Събота, 27 Юли 2024

Бербатов реже и Любо Пенев

Печат Е-мейл
29 Октомври 2011

Димитър Бербатов и Любомир ПеневТвьрд отговор „не" на молбите да се върне в националния отбор ще получи Любослав Пенев от звездата Димитър Бербатов. Новият селекционер ще е поредният, който ще се опита да убеди нападателя на „Манчестър Юнайтед" да преглътне обидите и да му удари рамо в изграждането на нов боеспособен отбор.

Преди 2 седмици Бербо си остави вратичка към първия състав на България и изчакваше да се разбере името на новия треньор. Според запознати благоевградчанинът не останал особено въодушевен от избора на Чичовото, който е дупе и гащи с най-големия му враг в БФС Йордан Лечков.

Именно вицето на Боби Михайлов най-много лобираше пред него да повери звезделините в ръцете на Пенев.

„Димитър уважава безкрайно специалиста Любослав Пенев, но с Лечков са партия, онзи пак ще му се бърка. Докато той е в БФС, Бербатов няма да се върне, ако ще и турско да настане", твърдят запознати с намеренията на седемкратния футболист №1 на България.

източник: Уикенд

Прочита: 3440

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.