Събота, 27 Юли 2024

Таблоид върна Бербатов в националния на България

Печат Е-мейл
20 Септември 2011

Димитър БербатовБългарският нападател на "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов може отново да облече националния екип на родината, твърди английския таблоид "Дейли Стар". Според изданието голмайсторът на Висшата лига за сезон 2010/2011 се е надявал отказването от държавния тим да помогне на кариерата му в клубния отбор, но се е случило точно обратното, затова той вече преосмисля решението си.

В конкуренцията на Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек, Бербатов все по-рядко получава шанс за изява в "Манчестър Юнайтед". Затова, твърди вестникът, нападателят умува дали не е време да се завърне да играе за България.

Таблоидът припомня, че Берба не пропуска възможност да се прибере до София, за да наблюдава на живо изявите на "лъвовете", и е присъствал на евроквалификацията с Англия по-рано този месец.

Daily Star хапливо отбелязва, че евентуално появяване отново с екипа на националния ще донесе поне малко игрови минути за Бербатов този сезон, а и това, че в България всички ще се радват да го видят отново на терена, тъй като определено липсва на селекцията ни.

Прочита: 3283

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.