Неделя, 19 Май 2024

Слави уволни Иво Сиромахов

Печат Е-мейл
18 Август 2010

Слави Трифонов и Иво СиромаховИво Сиромахов е бил уволнен от Слави Трифонов след жесток скандал между двамата! Преди да тръгне за САЩ, Дългия е заявил на сценариста, че от 1-ви септември няма да разчита на него.

Причината за внезапния раздор между Сиромахов и Трифонов е класацията на най-дразнещите българи, публикувана в списание „Maxim", чиито екип се оглавява от Иво. Без да му пука, сценаристът на Слави огласил реалните данни на проведената сред читателите анкета. А те гласят, че Дългия е най-неприятният ВИП-тип.

Трифонов буквално побеснял, когато видял списанието, и обвинил сценариста за това, че не е взел мерки да спре излагацията, позоряща имиджа му. Шоуменът счел цялата история за предателство, а, както знаем, той не прощава, когато най-верните му хора му забиват нож в гърба. Сиромахов обяснил на Слави, че нямало как да промени фактите, пък и в случая всичко било на шега. Въпреки това сценаристът се извинил на Дългия, но той бил непреклонен. „Шега?! Най-верният ми човек да ме обяви за най-мразения и дразнещ българин! Търси си нова работа!" - били последните му думи, твърди сайтът razkritia.

Иво се надява, че до 2-3 седмици на гологлавия ще му мине и скандалът ще остане в историята. Ако това обаче не се случи, което е по-вероятно, Сиромахов може да стане част от „Комиците" или „Нека говорят с Росен Петров", които със сигурност ще искат да го привлекат в екипите си и така още повече да вбесят Трифонов.

източник: Шоу

Прочита: 5603

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.