Петък, 01 Март 2024

Лили прави магия на Митко Щерев

Печат Е-мейл
21 Април 2010

Лили и МиткоЛили Иванова била бясна на Митко Щерев и вече му е поръчала черна магия, убедени са в естрадното съсловие. След като певицата не успя да осъди композитора за обида, първата й работа била да потърси ходжата си и да направи заклинание на музиканта.

„Горкият Митко, какво ли ще му се случи?! Лили е много злобна и урочасва враговете си. Нейните магии съсипаха Слави Трифонов, а преди това Паша Христова”, кръстят се в съсловието. Щом научила от адвокатите си, че е загубила делото, Лили злобно стиснала устни и изсъскала: „Ще видим тая работа! Аз ще се смея последна”, разказват очевидци. Защитата на звездата обжалва на втора инстанция.

Припомняме, че звездата заведе дело срещу Митко Щерев заради статията му „Лили, и на 80 ще си същата лъжкиня”, излязла в седмичника „Уикенд”.

източник: Контра
Прочита: 3780

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.