Четвъртък, 29 Февруари 2024

Бойко тормозел Божидар Димитров

Печат Е-мейл
29 Април 2010

Бойко Борисов и Божидар ДимитровБойко Борисов пак строи в три редици своя министър без портфейл Божидар Димитров. Този път професорът си навлякъл гнева на шефа, след като закъснял за традиционната четвъртъчна среща на Министерския съвет.

Димитров се появил пет минути след началото на заседанието и веднага отнесъл няколко ядни забележки от страна на Борисов. Премиерът още не бил простил на историка грандиозния скандал, който забърка с изказванията си, че Турция ще влезе в ЕС едва след като изплати обезщетения в размер на 20 млрд. долара на тракийските българи.

Екшънът утихна, но Бойко продължава да гледа на кръв министъра, отговарящ за българите в чужбина, и не пропуска да го сръфа със или без повод. Това не се отразява хич добре върху нервната система на професора.

„Министър Димитров е по-нисък от тревата и по-тих от водата. С колегите умираме от смях, като го видим как ходи с балетни стъпки по коридорите на МС. Не смее да шавне и на сантиметър, без да пита преди това министър-председателя.

Дано двамата скоро си опрвят отношенията, че да се успокои най-сетне Божидар”, шушукат хора от администрацията на Министерския съвет.

източник: Галерия
Прочита: 2894

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.