Събота, 27 Юли 2024

Премиерът Борисов връчва наградата на “Певица на 2010 г.”

Печат Е-мейл
24 Февруари 2011

Галена и Б.БорисовГовори се, че тази година на наградите на телевизия "Планета" ще присъства Бойко Борисов. Лично Митко Пайнера го поканил, за да връчи наградата "Певица на 2010 г." Премиерът е обещал, че ще направи всичко възможно, за да уважи събитието, съобщи Lifestyle.bg

Преди години в качеството си на кмет Борисов лично даде наградата на Ивана за "Мегазвезда на годината". Дали този път той ще окаже същата чест и на Галена, която се очаква да стане певица на годината?

За първи път телевизия "Планета" няма да раздава годишните си награди в НДК. От ръководството съобщиха, че са решили да пробват други места. Рожденният ден на телевизията също не беше в НДК, а в зала "Фестивална", а сега наградите ще са в софийската зала "Универсиада".

"Тя събира по-малко хора, но наградите все пак са по-различно събитие, малко по-официално, не е само концерт, и тази зала, в сравнение с "Фестивална", е по-подходяща. Има и други зали, които ще пробваме. Чакаме сега Бойко Борисов да построи новата голяма зала, където ще сме първи на редицата", разкри режисьорът на спектакъла Людмил Иларионов.

Прочита: 4123

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.