Понеделник, 04 Декември 2023

Снуп Дог с нежна страна

Печат Е-мейл
22 Март 2012

Снуп ДогСнуп Дог обеща, че следващият му албум ще показва нова страна от неговата личност, съобщава Contactmusic. Идеята на рапъра е този път да разкрие по-нежната страна от характера си, която никога не е допускал в предишни записи.

"Това е проект, в който има повече от елемент на изненада, но в същото време ще бъде много обсъждан още преди да излезе", обясни звездата за MTV News, пише inews.bg.

"Той е наистина специален проект за мен, защото е нещо като прераждане, показване на това кой всъщност съм".

Снуп Дог е уверен, че новият му албум ще продължи да гарантира дълголетието на рап музиката и културата. Рапърът е сигурен, че за този проект ще се говори в близките 40-50 години и ще му позволи "да стъпи в света на стадионите", за да прави огромни концерти.

Дори и това да не се случи, певецът може да се успокои с достатъчно голяма публика тази година - той ще е хедлайнер на музикалния фестивал Коачела през април заедно с Radiohead, Dr Dre и The Black Keys.

Прочита: 2383

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.