Събота, 26 Октомври 2024

6 бели гълъба литнаха на Кулата в чест на фолкзвездата Емилия

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

ЕмилияКоко Динев организира за жена си голямо шоу в елитния клуб "Fashion Hall", фенове от София, Петрич, Сандански и съседна Гърция аплодираха новия албум "Смелите си имат всичко".

Фенове, главно от Петрич, Сандански и Гърция, окупираха елитния клуб "Fashion Hall" на ГКПП - Кулата за премиерата на новия албум на фолкзвездата Емилия "Смелите си имат всичко". Това е осмият музикален проект на звездата и включва 14 песни и две инструментални версии на "Грешница" и "Не се променям", както и дуетни парчета с гръцкия певец Сакис Кукос.

В развлекателния център на мъжа на Емилия - Коко Динев, който включва и казино "Финикс", бяха приятели, колеги и много гърци. Тук бяха Борис Дали, Цветелина Янева и Камелия. Коко Динев бе избрал външна маса и с интерес наблюдаваше всичко, което се случва на сцената, като преди това бе организирал всичко да е наред. Коментарите бяха, че за промоцията на жена си е хвърлил от 15 000 до 30 000 лв.

Емилия бе стилна и елегантна през цялата вечер. На сцената тя смени два тоалета, дело на дизайнерката Виргиния Здравкова. Емилия зарадва гостите с изпълнение на всички песни, намерили място в албума, и ги сюрпризира с дебюта на нов видеоклип. Той е на песента "Свързано е с теб", която е втори проект на Йорданчо Василкоски-Оцко в новия албум на певицата.

Огнено шоу и танците на красивите момичета от балета, които пуснаха в залата 6 бели гълъба, приповдигаха настроението на гостите, дошли специално да чуят своята любимка.

Прочита: 4233

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.