Събота, 27 Юли 2024

Ким Кардашиян се развежда

Печат Е-мейл
19 Март 2016

Кание Уест и Ким КардашиянРиалити звездата Ким Кардашиян е достойна арменка по кръв. Скандалната пухкавелка е готова да бие шута на мъжа си, след като стана ясно, че той е пред фалит. Моделката не може да прости факта, че благоверния й е хвърлил над 50 милиона долара в проектите си и сега проси от колеги.

Ситуацията около звездното семейство се обтегна, след като Кание инвестира в новия си албум и модната си линия. И двете се оказаха нерентабилни и след по-малко от месец кредиторите взеха да чукат по вратата му, за да искат да им плати. Рапърът реши да поиска пари от приятели и колеги, за да покрие щетите. Обърна се дори към откривателя на фейсбук Марк Зукърбърг. Милиардерът обаче отказа да спонсорира кариера на Уест, нищо че от години е един от най-верните му фенове.

"Всеки ден примката се затяга повече около Кание. Кредитори го търсят, негови познати го избягват, за да не им иска пари. Положението е особено неприятно за жена му Ким, която на този етап е единственият човек, който храни семейството", нищят близки до звездите.

Преди месеци Ким роди своето второ дете от рапъра след много тежка бременност. Звездата обаче не се отдаде на майчинството си, а се върна бързо във форма и започна да пуска  различни провокативни снимки в интернет.

С това се опита да си изпроси нов рекламен контракт, с който да закрепи поне за малко финансите на фимилията. Всичките й опити обаче засега са безпочвени, защото за всичките си години популярност арменката едва е събрала 53 милиона долара, повечето инвестирани в имоти.

"тя е много сърдита на Кание, че постави нея и децата в подобно положение. Готова е да го напусне и вече дори говори за това със своите адвокати", твърдят близки до риалити звездата. За пресметливостта на Кардашиян се говори от години, но това е първият път, в който може да й се наложи да плаща издръжка на мъжа си. С предишните си трима съпрузи, с които се задържа по по-малко от година, тя бе облагодетелствана с издръжка. Затова и засега арменката дава втори шанс на Кание и кариерата му.

източник: Уикенд

Прочита: 5018

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.