Събота, 27 Юли 2024

Навръх 30-ия си рожден ден Мария представи новия си албум и новото си семейство

Печат Е-мейл
17 Януари 2012

Мария и ХристиянКрасива и изискана промоция на албума си "XIII" направи Мария навръх 30-ия си рожден ден в столичната зала "Рейнбоу плаза". Въртящата и повдигаща се сцена, големите екрани, плазмените монитори, пироефектите и специалната хореография на балет "Нова" направиха спектакъла на Мария наистина запомнящ се. Самата тя пък впечатли с изключително професионалното си поведение на сцената - много премерено, с необходимото самочувствие и премислено до последния детайл.

За разлика от традиционните промоции, този пък гост-изпълнители нямаше - това си беше събитието на Мария. Въпреки това нейните колеги Глория, Камелия, Андреа, Гергана дойдоха да я уважат и да й пожелаят успех. Специално за събитието в България пристигна Кости, който е автор на повечето песни в "XIII", Калин Димитров, Мариета Ангелова, Тина Денчева и Сакис Кукос също аплодираха Мария.

Освен удоволствието да присъстват на промоцията, всички гости получиха и специални подаръци от Мария - новия специален брой на "Нов фолк" само за нея, новия й албум и парфюма, носещ нейното име.

Не само новия си албум, но и новото си семейство представи Мария. Както вече знаете, тя е щастливо влюбена в Християн Гущеров и живее с него. Своето уважение към Мария на промоцията показа и баща му Добромир Гущеров. Той дойде с половинката си Диана, която веднага привлече вниманието на фотографите и репортерите, защото по принцип не се появява на светски събития. Те изгледаха с интерес събитието и подсказаха, че вече са приели Мария като част от семейството си.

Чувствата си към Християн певицата показа не само във видеоклипа "Той не спира да е мой", който завършва с послание към него, но и с трогателен жест в край на промоцията - подари му първото отпечатано копие на албума "XIII", а прегръдката им говореше повече от каквито и да е думи.

С голяма гордост случващото се на сцената наблюдаваха майката на Мария, сестра й Ирена и малкото й съкровище Марая. Певицата нагушка дъщеричката си преди началото на промоцията, а докато мама представяше песните си, Марая не отлепяше поглед от нея.

С огромна торта - както подобава за двоен празник, завърши промоцията. Под бурните аплодисменти на танцьорите от балет "Нова", които я изнесоха на сцената заедно с бутилка шампанско, и на всички гости Мария духна свещичките, разряза тортата и не пропусна още веднъж да благодари на всички, които споделиха с нея вълнуващата вечер.

Прочита: 4281

Коментари (1)

...
Проститутка от класа!
мама Божка , 23 януари 2012 18:33

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.