Понеделник, 11 Декември 2023

Джордж Клуни: Някога работех като сортировач на тютюн, продавал съм и застраховки

Печат Е-мейл
06 Декември 2011

Джордж КлуниДжордж Клуни заяви, че му е писнало да слуша оплакванията на свои колеги актьори и прочие знаменитости от шоубизнеса. "Някои колеги непрекъснато мрънкат за нещо. Те все се оплакват от живота си, без да си дават сметка какви късметлии са всъщност. Едно време аз работех като сортировач на тютюн, за да се издържам.

Не беше лесно! Продавал съм и застраховки, бил съм и продавач в магазин за обувки. Не че актьорството е лека работа.

И все пак си е жив късмет да можеш да се издържаш от това! Малко актьори го постигат. Познавам страшно талантливи актьори, които по една или друга причина не са успели да пробият. Въпреки таланта си, за да се издържат, те са принудени да работят нещо друго от девет до пет всеки божи ден. Ето защо направо ми се гади от мрънканиците на преуспелите глезльовци в Холивуд, които просто са се самозабравили".

Прочита: 3201

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.