Понеделник, 20 Март 2023

Деми Мур вече си хвана нов мъж, бизнесмен от козметична фирма ще се бори за сърцето й

Печат Е-мейл
03 Декември 2011

Скот-Винсент Борба и Деми МурДеми Мур вече не е съкрушена. След изневярата на съпруга си Аштън Кътчър и решението за развод актрисата бе съсипана и предадена. Но като всяка умна жена, тя намери изход от ситуацията, следвайки формулата "Клин клин избива!"

И новият клин се казва Скот-Винсент Борба. Той е бизнесмен и от известно време е близък с Мур. Изглежда приятелството им е прераснало в нещо повече миналата седмица, тъй като приятели на актрисата твърдят, че са по-близки от всякога. "Деми и Скот-Винсент са доста близки. Познават се отдавна и той беше до нея през цялата история с Аштън", издава източник пред "RadarOnline'".

49-годишният мъж е един от основателите и съсобственици на фирмата за козметика "BORBA", от продуктите на която се възползват доста звезди.

Прочита: 2534

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.