Събота, 27 Юли 2024

Деми Мур сваля Ди Каприо

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Леонардо ди Каприо и Деми МурДеми Мур е решена на всяка цена да си хване гадже и сред най-ухажваните от нея напоследък е колегата й Леонардо ди Каприо. Двамата веднъж вече бяха двойка - в края на 90-те, когато брюнетката се развеждаше с Брус Уилис.

Клюкарското списание „Нешънъл Инкуайър" първо разкри, че Деми Мур се опитва да си върне старото гадже. Според източник на изданието актрисата атакувала колегата си с имейли и телефонни обаждания по няколко пъти на ден. Основната й цел била да разпали отново пламъка,, който горял помежду им преди 3 петилетки.

Навремето Лео бе лудо влюбен в Деми и не се притесняваше да прави големи жестове, с които да спечели вниманието й. Тя обаче тъкмо се беше развела и държеше да се наслади на свободата си. Затова и връзката й с Ди Каприо се оказа безперспективна.

Сега, след третия й развод, Деми Мур има съвсем различни намерения за бъдещето си. Тя иска да си намери млад, успешен мъж, който да и помогне да си върне блясъка и отново да попадне в светлините на прожекторите. Звездата си е внушила, че причината кариерата й да не върви са драмите й в личен план. Мур смята, че ако успее да се загаджи до края на годината, и в професията ще й потръгне. „След всичките тези години, които прекара с последния си мъж Аштън Кътчър, тя вече не знае как да флиртува. Въобразила си е, че с Лео могат да станат новата холивудска гореща двойка, но шансовете за това са нищожни", споделят информаторите на „Нешънъл Инкуайър".

И действително, опитите на Деми да бъде с Ди Каприо удрят на камък. За нейно нещастие, той има съвсем различни планове за личния си живот и след като наскоро заряза гадже модел, не смята да бърза с обвързването.

„Изобщо не й обръща внимание. Дори не иска да излязат за по едно кафе. Идеализираше я, когато беше 20-годишен и твърде невръстен за славата на „Титаник", но вече е разбрал, че тя е стара за него. А и Деми беше омъжена за Аштън Кътчър почти 6 години и още не се е съвзела от развода им. Тя дълго вярваше, че двамата с по-младия й съпруг все някак ще успеят да изгладят различията помежду си и ще си останат семейство. Осъзна, че с брака й е свършено, чак след като Кътчър си хвана ново гадже - актрисата Мила Кунис.

„Това, че вече е отворена към идеята за друг мъж до себе си, е добър знак. Знак, че Деми е решена да загърби миналото си и да започне нов живот на чисто", споделят близки до три пъти минавалата под венчило кинозвезда.

източник: Уикенд

Прочита: 7641

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.