Петък, 01 Март 2024

Камерън Диас: Гърдите трябва да се побират в чаша от шампанско

Печат Е-мейл
30 Юни 2011

Камерън ДиасАмериканската актриса Камерън Диас заяви, че перфектните женски гърди могат да се поберат в чаша за шампанско. Диас смята, че няма нужда от впечатляващ бюст, за да бъде женствена. Актрисата се радва, че има малък, но красив бюст. Тя сподели още, че майка й казала, че големите гърди не са толкова привлекателни.

 

"Трябва да призная, че харесвам гърдите си, защото са твърди и добре оформени. Майка ми винаги ми е казала, че перфектните женски гърди трябва да се побират в чаша за шампанско. Смятам, че е точно така и съм щастлива, че гърдите ми са малки", разказа Камерън за германско издание.

Колкото до операциите с импланти, актрисата сподели, че не смята да прибягва към такива и заяви, че е доволна от това, с което разполага, пише БГНЕС.

Прочита: 3671

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.