Сряда, 29 Ноември 2023

Гала ремонтира „лимонки“ в силиконки

Печат Е-мейл
06 Май 2013

ГалаАвоари за пластична украса на бюста започнала да трупа телевизионната водеща Гала. От собственото си предаване „На кафе" блондинката наскоро призна, че има комплекси за малкия си бюст.

Като малка плевен-чанката най-много се срамувала от гърдите си и за да прави впечатление на момчетата, тъпчела сутиените си с памук и намачкани вестници. Според клюкарки от екипа на блондинката тя най-накрая се е престрашила да легне под скалпела, за да й поставят силиконови импланти. Уредила се дори да мине тънко. Гала щяла да плати по-малко от половината от цената на операцията, а останалата да мине като бартерна сделка с женското й шоу.

Наперената блондинка още не е уточнила датата, на която ще подмени „лимонките" си в силиконки, но според запознати най-вероятно това ще стане, когато „На кафе" излезе в лятна ваканция.

източник: Уикенд

Прочита: 3565

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.