Събота, 22 Юни 2024

Щерката на Гала бяга в Италия

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Гала и МариГала има 3 години, в които да направи последни опити да се сдобие с още едно дете. След изтичането на този срок единствената рожба на водещата, Мари, я напуска!

Дъщерята на плевенчанката от брака й с бизнесмена Косьо Будев си е наумила да се образова на Ботуша и отсега проучва възможните университети и специалности. Сега Мари е на 16, а докато завърши училище тук, може да й дойде и друг акъл, надява се водещата на женското „На кафе".

Гала и Мари чакат с нетърпение предаването да излезе във ваканция, за да пришпорят колата към Банско. Там известната майка ще се усамоти с дъщеря си, без гаджето си Стефан, който имал неотложни работни ангажименти в София. В курорта телевизионерката е наела къща, в която с Мари ще останат почти месец.

източник: Уикенд

Прочита: 5898

Коментари (1)

...
smilies/smiley.gifsmilies/wink.gifsmilies/cheesy.gif mnogo se radvam za vas 4e mislite za vtoro dete vreme be6e
nqma zna4enie , 27 юли 2013 17:59

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.