Събота, 27 Юли 2024

Чарлз дърпа ушите на големия Хари

Печат Е-мейл
01 Септември 2012

Принц ХариПо-малкият син на лейди Ди и принц Чарлс - Хари, хвърли в шок Обединеното кралство. Внукът на Елизабет Втора не се съобразява с никакви норми на поведение и поредното доказателство за това е скандалното му изпълнение по време на ваканцията му в Лае Вегас.

В столицата на хазарта младият мъж се отдаде на тотален разврат, от който всеки благородник би се изчервил.

Сайтът „Ти Ем Зет" публикува кадри, на които се вижда как синковецът на Даяна и Чарлз е дибидюс гол в хотелски апартамент във Вегас и се забавлява с млада жена. На една от фотографиите Хари е сложил ръце върху мъжкото си достойнство, а на друга - прегръща изотзад съблечената си партньорка, фотосите са правени край билярдна маса.

Снимките на 27-годишния принц разтърсиха Бъкингамския дворец в навечерието на 15-ата годишнина от смъртта на лейди Ди. Даяна загина в автомобилна катастрофа на 31 август 1997 г. И остави синовете си Хари и Уилям на грижите на баща им. Заради липсата на майчина подкрепа и възпитание по-малкият от братята и до днес е смятан за проблемно дете.

Участничка в голото парти на Хари е готова да разкаже пикантни подробности за веселбата във Вегас срещу сумата от 1 милион долара. Девойката вече се е свързала с различни медии и е гарантирала, че ще подкрепи думите си с видеоматериал. Готовата да изтъргува историята млада дама твърди, че е си е тръгнала с принца към 4 сутринта.

Появилите се в сайта „Ти Ем Зет" снимки стрували на медията 16 000 долара. Не е ясно кой ги е продал и колко още кадъра има във фотоапаратите и джиесемите на присъствалите на купона. Междувременно британското семейство помоли вестниците и списанията да пазят авторитета на принца и да не тиражират срамотиите му.

източник: Уикенд

Прочита: 3214

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.